Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sommerferien står for døren, og det betyder, at det er ved at være tid til, at vi danskere pakker kufferterne og drager sydpå. Ned til varmen og nyde en afstressende brise under åben himmel. Det er dog dyrt at tage på sommerferie, og det kan være med til at afgøre, om du kommer afsted.

Hvis du gerne vil på ferie, men ikke føler, at du har luft i budgettet, kan det betale sig at være lidt snu. Der findes nemlig forskellige veje, som du kan følge, hvis du gerne vil afsted.

Rejs fra Hamborg

Det kan være en god idé, hvis du rejser fra Hamborg, hvor du ofte kan spare op til 40% af de samlede transportudgifter, når du skal ud at rejse. Det kan være bekvemmeligt for dig, der ikke har så mange penge at gøre godt med. Du kan finde billige rejser her.

En bilferie er et billigt alternativ

Skal du ud at rejse, og har du en bil, så er det en god idé at anvende den, når du skal ud at rejse. Det er nemlig typisk billigere, og hvis du gerne vil du at rejse, så bør du tage bilen. Skal det gøres endnu billigere, kan du finde en campingplads, som du kan tage til og slå et telt op. Så bliver det ikke billigere.

Tag i shelter — det er både romantisk og gratis

I Danmark er der mange sheltere, som du kan benytte, når du skal billigt på ferie. Ja, faktisk kan det være gratis, hvis du blot tager din cykel og drager afsted mod det nærmeste — eller fjerneste — shelter. Hvis din kæreste vil med, er der lagt i ovnen til en rigtig romantisk tur, der ikke koster alverden. Det kan også være en god måde at komme hinanden ved, hvis I har brug for et lille, hyggeligt og ikke mindst romantisk getaway.