Dette indlæg er sponsoreret og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter.

14.000 danskere dør hvert år af sygdomme som er forsaget af rygning, disse sygdomme er blandt andre kræft og hjertekarsygdomme. Men selvom at vi kender disse skræklige konsekvenser, så har vi enormt svært ved stoppe. Der findes ingen universalguide til hvordan man kommer igennem et succesfuldt rygestop, da det er meget individuelt, hvordan man reagerer på forskellige metoder. Ikke desto mindre kommer der her 3 tips som kan hjælpe dig på vej mod rygestoppet.

1: Få dig en hobby

Når man spørger folk hvorfor de ryger, så vil mange svare, at det er på grund af kedsomhed. Der er simpelthen mange som vælger at fyre op for en cigaret, når der alligevel ikke er andet at lave. En doven dag på sofaen kan derfor resultere i, at man ryger langt flere cigaretter, end man har behov for. Men hvis man i stedet for at kede sig, kan man få en fritidsinteresse eller en hobby som hjælper en med at holder fingrene fra smøgerne.

2: Køb en e – cigaret

E – cigaretten er ikke bare en ny trend som folk tager til sig på grund af den sjove damp og de vandpibeagtige smagsvarianter, men den er faktisk et godt middel, hvis man vil stoppe med at ryge. Med en e – cigaret kan man få den samme nikotin, som man får igennem rygning, men e – cigaretten er ikke kræftfremkaldende. Med en e – cigaret kan man trappe ned på sit nikotinforbrug, indtil man ikke længere har behov for det.

3: Få hjælp af dine venner

Det er aldrig nemt at stoppe med at ryge, men det er endnu svære, hvis man er alene. Ved at fortælle alle vennerne om rygestoppet, vil de være der til at kunne støtte og sørge for, at man ikke falder i igen. Hvis man får lyst til at ryge, vil man kunne distrahere sig selv ved at ringe til en kammerat eller tage ud og lave noget sammen.