Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Tal fra 2016 viser, at mere end 92% af alle danskere har online adgang, hvor det primært er den ældre del af befolkningen, der trækker dette tal en smule ned. Internettet spiller en større og større rolle i langt de fleste menneskers liv, og det er noget som vi mere eller mindre allesammen tager fuldstændig for givet. Vi bruger mildest talt internettet til alt, også det vi ikke nødvendigvis lige går og tænker over.

Mange af os har eksempelvis et abonnement på Netflix, HBO eller Viaplay som kører via vores smart tv, Apple TV, Chromecast eller lignende. Men der er faktisk mange der ikke tænker videre over at det kører over vores internetforbindelse. I takt med flere og flere af vores ting kommer online, og vi bruger mere og mere båndbredde, får vi også et større behov for gode og hurtige forbindelser på vores bredbånd.

1: Undersøg markedet

Alt efter hvor i landet du bor er der forskellige muligheder for internet. Det hurtigste du kan få er fiber, men det er ikke steder i landet, at det er muligt at få dette, og især i byerne kan det være et problem fordi det er dækket af andre udbydere.

2: Sammenlign priser på bredbånd

Der er stor forskel på hvad bredbånd koster alt efter hvor hurtigt det skal være og hvilken udbyder du vælger, det er derfor en rigtig god ide at du undersøger markedet grundigt inden du beslutter dig. Sørg for at vælge en pakke der har minium 50 mbit og meget gerne mere, hvis du har planer om at skulle streame og lignende.

3: Kend dit behov

Dette er måske det vigtigste råd. Du kan sagtens få meget dyre løsninger men lynhurtig download, men typisk kommer du også til at betale derefter. Hvis dit behov ikke er stort, er der ikke grund til at betale i dyre domme, for noget du aldrig kommer til at bruge. Overvej hvor meget i streamer og hvor mange i er online på samme tid og træf dig valg ud fra dette.