Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Står du i din virksomhed overfor at skulle afholde en konference eller et større møde, kan der være nogle overvejelser at gøre sig i forbindelse med hvor det skal afholdes. Det kan være i har nogle lokaler i jeres virksomhed, men det er ikke nødvendigvis, at det er den bedste løsning. Herunder får du nogle gode tips, som du kan overveje, hvis du står overfor en sådan udfordring.

1: Vælg centralt beliggende konferencelokaler 

Hvis du gerne vil have så mange mennesker som muligt til at komme til jeres arrangement, skal det være så let som muligt for det at komme dertil. Det kan være svært at overtale potentielle besøgende, hvis lokalerne ligger langt væk, og der er meget transporttid forbundet med det. I hvert fald medmindre du tilbyder noget meget unikt. En anden ting der er vigtigt, er at sørge for at parkeringsforholdene er gode, så dine gæster ikke skal lede i en evighed efter en p-plads.

2: Vælg lyse lokaler 

Der er alt for mange konference og mødelokaler, der er dystre, og hvor lyset ikke kommer ordentligt ind. Det er naturligvis en fordel i forhold til eventuelle præsentationer, da powerpoint og lignende kan ses ordentligt, men mørke har også den effekt, at deltagerne typisk bliver lidt mere trætte, end hvis der er et naturligt lysindfald, og man kan se lidt dagslys.

3: Vælg steder med god mad

Det kan kan lyde banalt, men ikke desto mindre så spiller forplejning rent faktisk en større rolle end man lige går og tror som arrangør. Sørger man for at der er god mad, er det muligvis ikke noget der vil blive omtalt specielt meget, eller måske endda lagt mærke til det. Til gengæld kan du være helt sikker på, at der vil blive bidt mærke i det, hvis maden ikke er god, kaffen er kold eller lignende. Det er derfor en god ide at sikre, at det sted du lejer lokaler, tilbyder god forplejning.