Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sommersolen og det danske vejr kan være hård mod håret, men der er heldigvis en masse, du selv kan gøre for at få lækkert fyldigt, glansfuldt og sundt hår. Det er små og fine tips, som alle baserer sig på mineralske produkter.

Tip 1: Naturlig olie fra Marokko

Mangler dit hår liv og har brug for en gang kunstigt åndedræt så kan løsningen ligge i at give dit hår en omgang Moroccanoil. Moroccanoil er en samlet kollektion af hårplejeprodukter, som baserer sig på hårolie, der er produceret på en bund af den marokkanske argan olie. Argan olie er olien man presser ud af nødderne fra Argan træet, som vokser omkring ækvator. Man har gennem flere århundreder brugt argan olie til madlavning, men med nye presse teknikker har man fundet frem til mange kosmetiske fordele ved Argan olien, som du nok allerede kender til. Man kan købe produkterne hos mange webshops, men hos Hair247.dk har de umiddelbart det største udvalg.

Tip 2: Blødgør med olier

Ligesom du opnår en blød hud ved at smøre denne i olie og cremer, så har dit hår også godt af at bliveplejet med diverse olier til håret. Igen er det naturlige olier, du skal bruge og igen har dit hår mange fordele af dette. Naturlige hårolier mange fordele. Dit hår får tilført fugtgivende over længere tid, og det vil øge håret elasticitet. Mange mener også, at det giver et bedre miljø i hovedbunden i forhold til at stimulere hårvæksten. De fleste olier er rige på vitaminer, som også er godt for at opnå stærke hår.

Tip 3: Lad professionelle pleje dit hår

Der er masser af plejemidler for dit hår, som du selv kan arbejde med, men er dit hår hårdt skadet, kan det være nødvendigt og selvfølgelig også lidt hyggeligt at tage imod de mange tilbud og professionelles hjælp til håret. Rundt i landet findes et stort udvalg af frisører, som plejer deres kunders hår med naturlige olier. Så sidste tip lyder; find en god salon i nærheden og forkæl dig selv og dit hår med professionel pleje.