Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Du har måske købt hus eller lejlighed, og står til at skulle flytte. Her får du lige 3 tips med på vejen, til hvilke elementer du skal have med i dine overvejelserne, inden du begynder at flytte for meget på møblerne.

#tips 1: Gå aldrig ned på hjælp – så tidsplanen holder!

Mange har stået i den situation, at man skal være ude af huset eller lejligheden, inden ugen er omme. Du mangler måske stadig at få de tunge møbler ud, og du har svært ved, at kunne nå det. Sørg for at have nok hænder med i processen så du slipper for stressen i sidste øjeblik. Du tror måske ikke at dine venner har tid eller gider, men nogle øl og pizzaer kan gøre en stor forskel.

#tips 2: Nok lagerplads

Har I svært ved at finde plads nok til jeres ting, men I nænner ikke at smide noget ud. I kan gøre jer selv den tjeneste, at skaffe et pulterkammer eller opbevaringsrum hvor I kan opbevare jeres ting, som i stadig vil beholde. Det kan gøre hele flytningsprocessen meget nemmere, da I dermed ikke vil stå og mangle plads til de ting, I ikke ønsker at tage med videre over i jeres nye hus eller lejlighed.

#tips 3: Mål af inden I indretter

Inden man flytter ind et nyt sted, har mange allerede ideer omkring indretningen. Flere glemmer dog at få målt af, for at sikre om der er plads nok til møblerne. Her kan det være en ide fra start, at få mål hvert rum af så man er sikker på hvilke møbler, man kan have med videre, og hvilke der måske skal opbevares. Det gør også hele købsprocessen med nye møbler nemmere, da man allerede vil have målene på plads. Specielt placeringen af sofaer og senge kan give mange hovedpine, da det kan ramme på pengepungen, hvis man skal ud og investere i nye.