Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvad er værre end hovedrengøring på en solrig lørdag, hvor der er tusinde andre ting man hellere ville. Faktisk står man, som husejer, sjældent i en situation, hvor rengøringen er noget af det man allerhelst vil kaste sig over. Her hos 3tips.dk er vi ikke alt for vilde med rengøring af hverken hjem eller arbejdsplads, så vi har samlet tre tips til dig, der gerne vil have et renere hjem, men ikke selv gider gøre alt arbejdet.

Tip 1: En glad hjælper

Rundt om i danmark skyder det op med iværksætter-virksomheder, som hjælper danskerne til at koble udbydere og tagere af servicearbejde. Sådan en virksomhed er danske Happy Helper, og konceptet er sådan set ganske simpelt. Happy Helper samler danskere, som har lyst til at udbyde deres arbejdskraft til rengøring, samtidig med at man som dansker, der ikke selv gider gøre rent, kan anmode om at modtage rengøringen. Der er både fordele og ulemper ved løsninger. Rengøringspersonalet er ofte ikke uddannet, ligesom man selv skal stille rengøringsmidler og alt andet til rådighed. Så prisen er måske ikke helt det værd.

Tip 2: Professionel hjælp

Har man brug for virkelig at få gjort rent, og er erfaring og ordentlighed vigtigt for dig, så bør man nok kigge på privat rengøring fra professionelle folk. Hos Rengøringsfirmaet Tennberg har man hjulpet private til rene hjem i nu over 10 år. Og det er lige netop erfaringen, som gør udfaldet, når hjemmet skal gøres rent, og der halter Happy Helper, men professionelle rengøringsfolk virkelig har den erfaring der fordrer både effektivitet og et rent hjem til den rigtige pris.

Tip 3: Robothjælper klarer det værste

Hvorfor ikke klare det værste, mens du ikke er hjemme? En robotstøvsuger er løsningen, hvis du ligesom så mange andre virkelig ikke bryder dig om at støvsuge i dit hjem. En robotstøvsuger fungerer således, at den automatisk starter og systematisk kører dit hjem igennem, mens den støvsuger de forskellige rum. Mange robotstøvsugere er desværre kendt for ikke at støvsuge ordentligt, så man bliver nok nødt til at se robotten, som et godt supplement, som gør det grove arbejde, inden du nemt kan gøre resten af arbejdet.