Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Foråret står for døren, og det er nu, der skal sættes i gang med forårsrengøringen. Men ikke kun huset og bilen skal have en omgang, hvorfor ikke også give smilet en tur? Vi giver dig 3 gode tips til et sundt smil, så hold fast og læs med.

Tip et: Prøv en ny tandlæge og få et stort servicetjek

For mange er det blevet rutine at besøge tandlægen. Det sker en gang hvert halve år, er lidt ubehageligt, koster en del penge og så får man egentlig ikke det store ud af det. Men sådan behøver det ikke at være. Tandlægemarkedet er præget af konkurrence, og det kan faktisk presse prisen, at bruge en online service til at finde en ny tandlæge – Måske der er en i din by, som du ikke kender til, men som bare venter på nye og glade kunder?

Tip to: Planlæg tandbørstningen:

Måske børster du tænderne én gang om dagen – måske to; når du står op, og når du går i seng. Men faktisk skal man børste tænderne efter hvert måltid. På den måde undgår man misfarvning af tænderne og sikrer sig et sundt smil og sundt tandkød. Mange af de mennesker som opnår succes med den ekstra tandbørstning har altid en ekstra tandbørste med sig. En rejsetandbørste kan snildt

Tip tre: Undgå disse drikkevarer

Te er ikke godt for dine tænder. Kaffe er heller ikke for godt, Sodavand er noget værre noget, og Cola er absolut det værste for dine tænder. Vi ved det jo godt alle sammen. Sodavand og særligt slik er usundt for vores tænder, og vi burde børste tænder umiddelbart efter sukkerrigt indtag.

Men vidste du også, at sukkeret og syren på tænderne arbejder længe efter, du har indtaget både væske og slik. Skyl dine tænder i et glas vand mellem sodavand og slik, og skal det være helt perfekt, så husk lige tandbørsten.

Generelt siger man, at tænderne skal have et eftersyn hver sjette måned. Så find dig den rigtige tandlæge og sørg for, at du passer godt på dine tænder.