Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du er på markedet efter en ny kontorstol, kan du med fordel læse mere her, hvor du kan læse tre tips til, hvad su skal være opmærksom på, når du skal investere i en ny kontorstol. Hvis det er en kontorstol du sidder i, i meget få timer om ugen, betyder det ikke så meget hvordan den er. I de tilfælde hvor den kun bliver brugt lidt, er der ikke nogen tvivl om, at udseendet for langt de fleste er det vigtigste.

Bruger du derimod stolen mange timer, og har du måske hjemme arbejdsplads, sidder du typisk i stolen i mere end 6-7 timer om dagen, og så er det klart at du skal være meget opmærksom på, at du vælger den helt rette stol.

Der er flere voksne danskere der får problemer med ryggen eller nakken, end der ikke gør. Der er mange af dem, der får problemer med ryggen og nakken fordi de sidder dårligt eller i forkerte siddestillinger.

Vælg en model der ikke er FOR komfortabel

Der er mange der er tilbøjelige til at få efter store komfortable kontorstole, som man sidder dejligt og bekvemt i. Det kan være lækkert, men det er meget sjældent det bedste valg, hvis det er til arbejde. En stor stol gør ofte at man nærmest kan falde sammen og flade for meget ud. En kontorstol bør eksempelvis ikke have et sæde, der er større end at knæhaserne er fri, da blodtilstrømningen ellers bliver dårlig.

Køb en model med mange indstillingsmuligheder

Langt de fleste kontorstole af en vis kvalitet, der sælges i dag, har mange indstillingsmuligheder. Det er vigtigt, at du køber en der har disse. Man kan ikke lave stole, der passer til alle, men man kan lave stole, der kan indstilles til stort set alle. Det er dog essentielt at du rent faktisk også får indstillet den, så den passer til dig. Det kan derfor også være en god ide at vælge en model, hvor indstillingerne ikke er alt for besværlige,

Prøv inden du køber

Noget af det vigtigste er også, at du prøver stolen, inden du køber den. Eller har muligheden for at prøve den og efterfølgende sende den retur, hvis den ikke passer perfekt. Istol.dk er et af de steder, hvor man kan prøve og ombytte uden omkostninger