Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Typehuse er blevet populære som aldrig før, og der er fuld gang i byggeriet. Der er rigtig mange, der er interesseret i at få et hus, hvor man selv kan være med til at bestemme hvordan det skal være indrettet uden man nødvendigvis skal i gang med en større renovering og nedrivning af vægge. Du kan se en masse forskellige typer af typehuse her.

Der er dog også et “problemer” forbundet med typehuse, nemlig at alle mulighederne stort set står åbne, hvilket for mange gør, at det kan være svært at beslutte sig for, hvad det egentlig er man, har brug for. Det er nemt at komme til at fravælge noget, som man ikke har for brug nu, men som man kan få brug for senere. Samtidig er det også nemt at komme til at vælge noget til, man aldrig får brug for, som derfor bliver en unødvendig udgift. Her er tre gode tips til ting du skal huske på, når du skal vælge det rigtige typehus.

1 eller 2 plan ?

Hvis du har små børn, kan det være en rigtig god ide at overveje en ekstra gang om det er en god ide med et to-plans typehus, da det naturligvis også kræver trapper, hvilket kan farligt for de små. På den anden side, er to plan for mange en stor fordel, når børnene bliver lidt ældre, da det er lettere at lave forældre og børneafdelinger på forskellige etager.

Hvor mange badeværelser ?

Badeværelser er blandt de rum der er dyrest at lave, og jo flere man skal have, jo dyrere bliver huset naturligvis også, da det er væsentlig mere omkostningstungt at lave disse. Langt de fleste familier vælger to badeværelser, men en god tommelfingerregel er, at man skal have et badeværelse pr. to personer, så er i fire personer, er to badeværelser fint, men er i 5 eller seks, kan det være en god ide at overveje tre.

Hvilken form for opvarmning ?

Jordvarme er meget populært blandt nybygget typehuse, det er dyrere at etablere, men på sigt er det ikke blot en billig måde at opvarme huset, det er også en af de mest miljøvenlige. Du kan kse