Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Nu hvor sommeren for alvor har slået sin klo i det danske vejr, er det på tide at du får lettet din krop og kaster dig over de huslige projekter, som virkelig forøger dit hjems levetid.

Tip 1. Plej din facade med kalk

Dit hjem går meget igennem under de fire årstider. Vinterens frost, det våde efterår og den bagende sol om sommeren, er alle hårde elementer for dit hjems facade. Men ét element holder til alle andre elementer, og det er kalk. Med en kalkbehandling af dit hus, får du den helt rigtige løsning, fordi kalken kan tilpasse sig omverdenen, og lige netop derfor er en kalkbehandling det samme som at bygge et skjold om dit hjem. Når kalk oplever tørke, trækker det sig sammen, mens det udvidder sig i væskeholdige tider, og derfor lader huset ånde. Super smart, og husk så at benytte lokal arbejdskraft. Så find dig en maler i odense her.

Tip 2. Terrassen skal reddes nu.

Selvom du tænker, at det er så dejligt med en tør terrasse, så er det faktisk ikke efteråret, der er hårdest ved dit træværk. Det er derimod den bagende sol om sommeren, som er hårdest ved træet. Det er derfor nu, at du skal give dit træ træbeskyttelse. Her er det vigtigt, at du sørger for at terrassen bliver slebet godt ned inden.

 

Tip 3. Flagstangen skal sikres

Også sommersolen er hård ved din flagstang, og det er noget af et arbejde at få sådan én lagt ned til vedligehold. Derfor er de lange sommeraftener gode, og det er ofte det helt rigtige tidspunkt for dig at få den lagt ned. Sørg for at være flere mand om at få lagt den ned, og så er der to fremgangsmåder. Er du den heldige ejer af en flagstang i glasfiber/komposit skal denne nedvaskes med højtryksrenser, mens en flagstang i træ skal behandles med slibning og herefter maling.