Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sommeren står for døren og vi går en tid i møde hvor der er en masse projekter i huset og i haven. Mange mennesker er vilde med at gå i haven og lave alle gør-det-selv projekterne. Men det kan altså være projekter som ikke kan løses af sig selv, hvor man må ty til professionelles hjælp. Vi har lavet 3 tips til hvordan du finder den helt rigtige håndværker, og hvad du skal være opmærksom på. Læs med her.

Om det er sommer renovering af huset ydre eller indre, eller om det er haven der skal have en ordentlig omgang, kan det være en god idé at få en håndværker til at se på sagerne. Mange håndværkere er også villig til at give et uforpligtende tilbud på opgaven, og så kan man altid efterfølgende vurdere om der er økonomi til det eller om man vil lave tingene selv.

3 tips til at finde den rigtige håndværker

  1. Indhent flere tilbud og sammenlign prisen. Prisen på forskellige opgaver kan variere voldsomt, og ved at indhente flere tilbud på samme opgave, har du noget at forhandle med og at sammenligne.
  2. Brug en lokal håndværker. Man har ofte hørt at håndværkere kan sjuske og gøre tingene halv. Hvis du vælger at benytte den lokale håndværker, har du en større sikkerhed for at tingene bliver gjort rigtigt, da kunder ofte snakker om arbejdets udførsel. Ved et godt udført arbejde, ved håndværkeren at kunden vil fortælle om den gode oplevelse og på den måde markedsføre håndværkere til venner og bekendte. Du kan nemt og enkelt finde en håndværker på Håndværkernøglen.dk, som er en portal, der har listet alle lokale håndværker, indenfor alle grene af håndværk. Så hvis du mangler en Anlægsgartner i Taastrup, en VVS’er i Roskilde eller Tømrer Greve, så kan du finde dem her.
  3. Spørg altid indtil prisen. Inden håndværkeren kommer ud, kan det være en god idé at spørge ind til timeprisen. Hvis du allerede kan høre at håndværkeren er for dyr, er der ingen grund til at spilde hinandens tid.