Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Her op til jul, er det mange forskellige sammenkomster, og anledninger til at skifte garderoben ud. Hvis du er en af dem, som kun køber tøj et par gange om året, skal du lytte ekstra godt med her.

Mange kvinder køber tøj løbende, og vedligeholder garderoben. Mænd derimod handler stort ind 1 til 2 gange om året, og så virkelig shopper igennem. Op til jul er tingene som regel dyre, men begivenheder som black friday og generelle udsalg, gør tøj indkøbene mere håndgribelige. Der kan være rigtig mange penge at spare, ved at handle stort ind. 3 brugbare tips kommer her:

Tip 1: Køb tøj på udsalg. Det kan være svært at ramme ind i de dage hvor butikkerne holder udsalg, men dage som black friday, og januar udsalg er tider på året, vi ved der er penge at spare.

Tip 2: Få tøj tilsendt fra din personlige shopper på nettet. Der findes i dag portaler på nettet, hvor du som bruger få tilknyttet en personlig shopper, og ud fra dine valg, får tilsendt tøjet. Den personlige shopper sætter tøjet sammen, og du kan så selv vurdere om det passer eller ej. Portaler som thecloakroom og stylementor er begge sider som tilbyder denne service. Tøjet kan altid sendes retur hvis det ikke falder i jeres smag.

Tip 3: Gå efter online rabatter. Der findes flere hjemmesider der udbyder rabatkuponer til webshops. På Rabatbanditten kan du eksempelvis finde rabatkoder til stylepit og lignende, og på den måde kan du hurtigt spare alt fra 10 til 50% hvis du er lidt heldig.

Det var 3 gode tips til at fornye garderoben på en lidt billigere måde, end at gå ud og købe tøjet til fuld pris. Held og lykke