Hvis du ikke er typen der elsker at tage til tandlægen, kan det være super skræmmende, når man får en indkaldelse. Selvom det ofte kun er en enkelt gang om året, at man skal til tandlæge, kan det stadig være super overvældende for en person, som har tandlægeskræk. Der er dog ting du kan gøre for at forberede dig, så denne skræk er mindre.

For eksempel er det en god ide at finde en tandlæge, man er tryg ved. Hvis du bor i Nørresundby eller Aalborg, kan du finde Tandlæge i Aalborg her. Læs videre for at få flere tips til tandlægebesøget.

Vær altid forberedt til din tandlægetid

Noget af det vigtigste når det kommer til at skulle til tandlægen er, at man er forberedt. Hvis du er forberedt, vil det hele køre lidt nemmere, og du vil vide, hvad der skal ske. Sørg for at komme udhvilet til din tandlægetid.

Sørg selvfølgelig også for både at have børstet dine tænder og din tunge, inden du skal ind. det kan være en god ide at have spist lidt inden du skal ind, hvis du har tendens til at blive meget nervøs. På den måde er der nemlig mindre sandsynlighed for, at du bliver dårlig midt i det hele.

Børst tænder 2 gange hver dag – og udskift tandbørsten efter cirka 3 måneder

Selvom det er noget som alle godt ved, så er det altså super vigtigt at børste sine tænder hver dag, og også meget gerne 2 gange om dagen. Husk også at børste i 2 minutter ad gangen, så dine tænder bliver ordenligt rene.

Selvom det ikke er noget man tænker over, så er det altså også vigtigt at udskifte sin tandbørst rimeligt regelmæssigt – gerne hver 3 måned, eller bare når børstehårene begynder at stritte på tandbørsten. Så ved man, at det er tid til en ny.