Trænger du til forandring i dit hjem? Hvis du har masser af fritid tilovers, så kan du med fordel gå i gang med et kreativt gør-det-selv-projekt. Har du brug for inspiration til nogle projekter? Så læs endelig med videre. Her får du 3 idéer, der kan pynte i dit hjem og samtidig sætte et karakteristisk og unikt præg på din indretning.

Gør brug af plexiglas i din indretning

Plexiglas kan bruges til rigtig mange dekorative formål i hjemmet. Plexiglas, også kendt som akrylplader er derfor noget, som bliver mere og mere populært til diverse kreative projekter. Noget helt særligt ved akrylplader er, at det kan tåle kort opvarmning. Dernæst kan du forme emnet til et væld af ting, såsom opbevaring, lyskasse eller noget helt tredje – det er kun din fantasi, der sætter grænsen.

Mal dine egne billeder til væggene

Mangler du stadigvæk at hænge noget op på nogle af hjemmets vægge? Så overvej at male dine helt egne, unikke billeder dertil, så de ikke længere er tomme. Dette projekt kræver et par pensler, noget maling og et lærred – men det kan snildt findes til budgetvenlige priser i din nærmeste hobbybutik. Det er et sjovt projekt at kaste sig ud i, og der er noget helt særligt ved at pryde hjemmets vægge med kunst, man helt selv har lavet.

Lav gamle møbler om til nye

Har du en forkærlighed for genbrug? Så tag et smut i din nærmeste genbrugsbutik og find nogle antikke møbler, som du ser et unikt potentiale i. Ofte skal der ikke meget mere end en klat maling til, før du står med et flot møbel, der passer perfekt ind i dit hjem.

At give nyt liv til gamle genbrugsmøbler og diverse loppefund er et sjovt projekt – og når du køber genbrug fremfor nyt, så er det tilmed også klimavenligt.