Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sex er en stor del af rigtig mange danskeres liv, og uanset om man er i et fast parforhold, et åbent parforhold eller er lykkeligt single, så spiller sex en stor rolle på den ene eller anden måde. Denne artikel tager udgangspunkt i, dem som befinder sig i et monogamt fast parforhold men som måske mangler de rigtige værktøjer til at få gang i gnisten igen. For selvom sex spiller en stor rolle i et parforhold, så er det desværre ofte sex som bliver nedprioriteret, når hverdagens pligter melder sig. Men selvom at der er gået hverdag i den, så er der flere ting, man kan gøre for at få gang i erotikken igen.

Udvid mulighederne med sexlegetøj

Sex er ikke længere blot den samme missionærstilling om og om igen, og selvom man ikke bør kassere en gammel klassiker, så er der i dag mange andre muligheder. En af disse muligheder som i høj grad åbner skuffen for et utal af uprøvede alternativer er: sexlegetøj. Mange forbinder måske sexlegetøj med pornofilm og andre ret ekstreme scenarier, men det behøver det slet ikke at være. Der findes meget forskelligt sexlegetøj, og man vil næsten med garanti kunne finde noget, som en selv og ens partner vil kunne hygge sig med. Hvis det lyder som en god mulighed, så kan man købe sexlegetøj her.

Skab tid til at være spontane

Som nævnt herover så er det ofte hverdagen, som består af arbejde, børn, husholdning osv., som er med til at fjerne gnisten fra sexlivet. Man kan dog med få justeringer i hverdagen få gnisten tilbage. Det gælder i høj grad om at give sig selv tid til at være spontane, så man enten kan bruge tiden på at have sex eller andre ting, så længe det er med hinanden.

Prøv nye ting i soveværelset

Som nævnt herover så er der ingen der siger, at man helt bør kassere missionærstillingen, men ofte skal der også mere til, så sex ikke bliver kedeligt og rutinepræget. Sexlegetøj er allerede nævnt som en mulighed, men der er også mange andre ting man kan gøre uden at skulle ud og købe ekstra ind. I virkeligheden er det meget simpelt, man skal måske bare være klar på at afprøve sine grænser. Man kan fx prøve at have sex andre stedet i hjemmet, dirty talke, slik ting af hinanden osv., det er kun fantasien som sætter grænser.