Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sex er sjovt, sex er dejligt og så sex ikke mindst rigtig sundt. Der er lavet mange undersøgelser der viser, at man bliver et gladere og sundere menneske, hvis man har et godt sexliv. Der er med andre ord mange gode grunde til at dyrke lagengymnastik. Der er rigtig mange der er godt tilfredse med det der foregår i soveværelset og andre steder, men en undersøgelse som Søndagsavisen lavede sidste år viste dog, at det kun var 50% af os danskere er var ubetinget tilfredse med vores sexliv, men en fjerdedel var utilfredse og resten ikke havde nogen holdning.

Hvis du hører til blandt dem der enten ikke er tilfredse, eller i hvert fald ikke er helt oppe og ringe ved tanken om det der sker i din seng, så kan du her få et par gode råd til hvordan i muligvis kan få et bedre sexliv.

1: Snak med hinanden

Du kan nok godt mærke på din partner om han eller hun er tilfreds, men hvis I ikke snakker om tingene kan det være svært at finde ud af hvad det er der skal til. Så selvom sex er en fysisk akt, så er det vigtigt at tale om det, hvis det skal blive rigtig godt.

2: Udvid dine horisonter

Sex er ikke farligt, og det er ikke farligt at prøve noget nyt. Du skal naturligvis aldrig gøre noget du ikke har lyst til, og det behøver ikke være noget vildt og udfordrende, men prøv at sige til jer selv, at i hver måned skal prøve noget, i ikke har prøvet før. Det kan være at i skal spille rollespil, eller måske bare prøve en anden form for kondom (som du kan se her findes der mange muligheder)

3: Udvid optakten

Forspil er vigtigt, men en anden ting der for mange er mindst lige så vigtig er forspil til forspillet. Brug dagen til at varme op under din partner. Det kan være små søde beskeder, eller måske billeder (men pas nu på), et lille klap i numsen eller noget helt fjerde. Det hele handler om at opbygge en stemning der indbyder til sex.