Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du har et hus, og du som mange andre husejere også ejer en bil, men ikke har en garage, så har du sikkert på et eller andet tidspunkt overvejet, om det er noget du skal investere i. Lad det være sagt med det samme, at hvis I har pladsen og muligheden for at gøre det, så er det en rigtig god investering. For det første er det attraktivt, hvis I på et tidspunkt skal sælge jeres bolig, og for det andet er det en sund investering i forhold til jeres bil. En bil der holder ude i alt slags vejr, har nemlig ikke overraskende også tendens til at ruste hurtigere ligesom misfarvninger kommer hurtigere, hvis den står i solen.

Der findes mange typer af garager, og det eneste der bestemmer hvordan den skal være, er i langt de fleste tilfæde budgettet og så måske lige ne byggetilladelsen. Det første du skal overveje er, om du vil have en garage eller en carport. Den store forskel er naturligvis at mens en carport er åben så er en garage lukket. Et helt klassisk eksempel på en garage kan du se her (billedet er fundet på Nassau.dk der sælger garageporte), dette er den mest beskyttende, men naturligvis også dyreste at opføre. Her får du tre tips til byggeriet.

nassau

1: Indhent de korrekte tilladelser

Der er ikke meget der er værre, end at have bygget noget lækkert, der skal rives ned, fordi du ikke har den rette tilladelse fra kommunen. Det er derfor helt essentielt at du har alle papirer i orden, inden byggeriet kan gå i gang. Der kræves flere tilladelser til en garage end til en carport.

2: Du kan lave meget selv

Det kan godt være, at du ikke skal skal begive dig ud i selv at mure en garage op, da det let kan gå galt, hvis du ikke ved hvad du laver. Du kan dog lave meget af arbejdet selv og dermed spare penge. Eksempelvis at gøre klar til byggeriet eller selv køre affald væk, hvilket er noget håndværkere tager penge for.

3: Byg den lidt for stor

Der er nogle naturlige begrænsinger på, hvor stor du både kan og skal bygge den. Det er dog en rigtig fornuftig ide at bygge den lidt større end du har brug for. Køber du på et tidspunkt en større bil, skal du være sikker på, at garagen stadig er brugbar, og der er sjovere at have lidt for meget, end det er, at have lidt for lidt plads.