Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Går du rundt med en god ide til en app? Så får du her 3 tips, der kan hjælpe dig godt på vej i din process.

#1 – Er ideen unik nok?

I App Store og Google Play findes mere en 1,2 millioner apps, hvorfor der hvert år finder milliarder af downloads sted. De mange apps spænder bredt, og der kommer hele tiden nye til. Første skridt i processen er derfor at sikre sig, at ideen til appen rent faktisk er god. Det lyder måske hårdt, men hvis ideen ikke er god, kan det ikke betale sig at arbejde videre med den, og man får desuden svært ved at indsamle økonomiske midler.

#2 – Skaf investorer

Det er ikke helt billigt at udvikle en app, og de færreste har selv den økonomiske kapital, som projektet kræver. Derfor er det en fordel at dele din ide med potentielle investorer, som ville have interesse i at smide penge i appen. Her er tip 1 igen essentielt, da det kræver en ide, der adskiller sig fra allerede eksisterende apps.

I forbindelse med at du skal pitche for mulige investorer, er det enormt vigtigt, at du formår at gøre klart, hvad det er for en værdi, din app kommer til at skabe for brugeren: hvorfor er din app værd at downloade, og hvordan skiller den sig ud fra øvrige apps? Derudover sætter mange også pris på, at du kan fremvise et estimeret budget over, hvilke udgifter, der er forbundet med udviklingen af din app.

#3 – Få professionel hjælp til design og udvikling

Når du har fundet tilpas mange investorer, der bakker din ide op, er det blevet tid til det praktiske arbejde, hvor du med fordel kan gøre trække på professionelle fagfolk, der har erfaring med at producere apps. House of Code hjælper med at designe og udvikle apps, og gør dette med modtager for øje. De rådgiver både før, under og efter projekter, så du tager de rette valg undervejs.