Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I dag ligger alt på internettet, og hvis din forretning ikke er på internettet, så er du allerede bagud. Men selvom der findes et hav af hjemmesider i dag, så er det ikke ens betydende med, at alle kan lave en god hjemmeside. Det hele handler nemlig ikke kun om idéen, men selve udførelsen er helt essentiel for dens succes. Men når det er sagt, så skal idéen også være relevant. Det handler ikke om at opfinde den dybe tallerken men at skabe en hjemmeside som er bedre end konkurrenternes. For at få et godt udgangspunkt, er der flere overvejelser man bør tage i betragtning, hvoraf 3 findes herunder.

Cms eller kodning fra bunden?

Der findes flere forskellige måder man kan bygge en hjemmeside på, og det har i virkeligheden aldrig været nemmere. Som udgangspunkt kan man koge det ned til to metoder: om man vil benytte cms eller kode siden fra bunden. Hvoraf den først nævnte er den nemme og hurtige løsning, imens den sidstnævnte kræver både avancerede evner og tålmodighed. Hvis du er nybegynder, vil det nok være klogest at benytte et cms – system som fx WordPress. Du kan også alliere dig med et konsulentfirma der kan hjælpe dig med dit cms, find hjælp her.

Tænk på brugervenligheden

En ting er at lave en hjemmeside du selv kan overskue, men først og fremmest skal du tænke på din målgruppe. Som hovedregel er de bedste hjemmesider simple, så de er til at overskue. Det er altså slut med hjemmesider med et utal af forskellige knapper og bannere.

Få hjælp fra betatestere

Selvom du selv tænker, at du har lavet en rigtig skarp hjemmeside, så er du ikke helt i land. Du skal nemlig have andre øjne på. Få nogen relevante betatestere til at vurdere, hvad de synes om din hjemmeside, og udbyg den ud fra deres konstruktive kritik.