Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Boligmarkedet i Danmark boomer, og ejendomsmæglerne har rigtig travlt for tiden og priserne er generelt høje for tiden. Det kan derfor også være svært at finde drømmeboligen til den pris, man har lyst eller råd til at betale. Her finder du tre tips til hvordan du måske kan finde drømmeboligen, selvom du måske har haft problemer med at finde det.

1: Ryk dine søgeparametre med ti kilometer

Du har sikkert en ide om hvor du vil bo, og derfor søger du kun i det pågældende område. Det kan være en rigtig god ide at udvide sit søgeområde til nærliggende byer, forstæder til centrum eller måske lidt uden for byen. For nogen er det utænkeligt, at overveje et andet sted, end det de havde i tankerne. Flytter du udenfor byen kan der typisk være mange procenter at spare, og du kan få meget mere hus for pengene, hvis du er villig til at bruge et par minutter ekstra i transporttid.

2: Byg selv

En anden ting der er blevet populært, er at købe en byggegrund og selv få bygget huset, så man er sikker på, at man kan få det lige præcis som man ønsker det. Her er der typisk to muligheder, enten at købe et typehus, der ofte kan bygges hurtigt til en lav pris, eller ved at få en arkitekt eller tegnestue til at stå for tegningerne til det. Danmark har nogle af verdens mest anerkendte arkitekter, og der er mange at vælge mellem. Du kan eksempelvis finde inspiration her hos Christofferen Weiling. Ved at bygge selv står du også med gode kort på hånden, da der er mange der efterspørger denne type af boliger.

3: Skuffesalg

I stedet for at kigge på ejendomsmæglernes hjemmesider, er det en god ide at tage kontakt til dem. De har nemlig ofte en lang række huse liggende i deres skuffer, som ikke ser dagens lys fordi de så hurtigt kan sælge deres huse. Her kan du se nogle huse, du ikke kan finde andre steder.