Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

 

Mange kender godt følelsen af at stå op om morgenen, tænde for kaffemaskinen, tage et bad og når badet er færdigt, så passer det perfekt med at kaffen er løbet ned. Morgenkaffen er en fast bestanddel af manges morgenrutine og uundværlig, da den er med til at kickstarte dagen på en vanedannende facon. Det er stort set umuligt at starte dagen uden en frisk kop kaffe, når man har været vant til at kaste en varm spand tjære ned i gabet hver eneste dag.
Vi giver 3 tips til, hvordan du laver den bedste kop kaffe.

1#

Husk at brug den rigtige bønne. Det nytter ikke noget, at man vælger den billige Karatkaffe ned fra det lokale supermarked. Præcis hvad det er, de putter i deres poser, skal vi ikke kunne sige, men det har ikke meget med god kaffe at gøre. Derfor er det altid en god idé at bruge lidt flere penge på sin kaffe, end man måske normalt ville gøre.

2#

Køb en kaffekværn og kværn dine egne bønner. Mange kaffekværne har forskellige indstillinger, hvor man kan vælge sin formalingsgrad. Der er stor forskel på, hvordan kaffen skal kværnes. Alt afhængig af om der skal laves filterkaffe, pour-over kaffe eller stempelkandekaffe, så skal kaffe males forskelligt. Det bedste tidspunkt at male sin friske kaffe på er lige før, den skal bruges.
Brug tip nummer 1 og køb nogle gode hele bønner, der kan kværnes til din friske kop kaffe.

3#

Vælg en kaffemaskine der kan producere din kaffe hurtigt og effektivt. Moccamaster har et fantastisk godt ry for at være en god kaffemaskine – og med god grund. De har en fantastisk hurtig bryggetid og kan levere en stor mængde kaffe meget hurtigt. Der er mange forskellige modeller af Moccamaster Kaffemaskiner, man kan vælge imellem, så det er bare at gå på jagt efter den, der passer bedst til dine behov.