Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du har købt hus eller lejlighed, er det næsten uundgåeligt, at du på et tidspunkt skal af med boligen igen. Men lige så svært som det kan være at finde den helt rette bolig, lige så svært er det at finde den helt rigtige køber. Derfor får du her tre tips til, hvordan du gør din bolig mere attraktiv for potentielle købere.

Tænk over udseendet

Selvom køberne får alt andet end din indretning med, når de køber huset, er det ofte lige præcis indretningen, der sælger. Det er derfor essentielt, at din indretning er indbydende og giver køberne lyst til at bo i huset. Først og fremmest skal huset selvfølgelig være rent og pænt, men en solid oprydning og investering i flotte møbler gør en verden til forskel. Det er bestemt ikke en dårlig ting, hvis hjemmet kommer til at ligne noget fra et ugeblad.

Få professionel hjælp

Hvis du ikke lige ved, hvordan du skal gribe indretningen an, kan du investere i lidt hjælp fra en boligstylist (læs mere her). Selvom professionelle boligindrettere normalt kun er noget, vi ser i amerikanske film, kan de faktisk være en stor hjælp i dit boligsalg. En boligstylist er selvfølgelig ikke en helt billig løsning, men det kan hurtigt spare dig for flere måneder på markedet, så i længden vil det ofte være en god investering.

Gør huset indbydende udefra

Hvis dit hus skal sælges hurtigt, er det vigtigt, at det kan sælge sig selv. Når man går eller kører forbi dit hus, skal man gerne tænke ”Dér ville jeg gerne bo!”. Det sikrer du ved at holde forhaven pæn og ren, vaske bilen, male vinduerne og lignende. Hvis du hyrer en boligstylist, kan han eller hun som regel også give dig et par tips til denne del af hjemmet.

Selv hvis du ikke kan give hele facaden en makeover, kommer du langt med at lave små forbedringer og justeringer her og der. På afstand vil det gøre meget for helhedsindtrykket bare at vaske vinduerne og klippe hækken.