Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du som mange andre, står over for at skulle sælge dit hus, vil du naturligvis gerne have en pris der er så høj om overhovedet muligt. Det er generelt et godt tidspunkt at skulle sælge på. Priserne er høje, og renterne er lave, så det er attraktivt for potentielle købere at låne penge til det. Der er nogen ting der gør det lettere at få så høj en pris som muligt og mange af de ting, er noget man selv kan gøre, eller med relativ få midler kan få gjort.

1: Få fjernet alger fra terrasse og tag

Noget af det første potentielle købere ser, når de kommer og kigger på huset er taget og eventuelt terrasse eller området omkring hoveddøren. Hvis dette er grønt af alger er det ikke specielt indbydende. Sidder det på taget er der mange der nærmest pr. automatik tror, at taget snart skal skiftes, fordi det kommer til at se ældre ud, end det måske rent faktisk er. Fliser og lignende kan du relativ let selv ordne med en god portion knofedt eller en højtryksrenser. Taget er det en god ide at overlade til professionelle, da det er lidt mere besværligt at skulle op på taget. Her er et eksempel på nogen der tilbyder algerens.

2: Slå græsset og ryd op uden for

Næste tip er lidt i forlængelse af det første. Nemlig at man skal sørge for at førstehåndsindtrykket er så godt som muligt, og inden køberne ser huset indefra ser de det ude fra og hvis græsplænen er indbydende og der ikke ligger ting og flyder, ligner det mere et sted man gerne vil bo, end det hvis det ligner Jerusalems ødelæggelse på grund af legetøj og meget mere.

3: Mal overfladisk

Det kan være en rigtig god ide at male inden for, hvis man har nogle vægge eller områder der virke slidte eller misfarvede. Du behøver ikke bruge en formue på en maler, da der er en stor sandsynlighed for, at køberne alligevel vil male det selv. Men mal det overfladisk så det ser pænt og rent ud – det giver meget i det samlede udtryk af boligen.