Når man skal ud og anskaffe sig sine første par briller, er der rigtig mange overvejelser, man skal gøre sig. Det kan også være rigtig svært at se sig selv i spejlet de første par gange med et par briller på, og derfor kan det være svært at vurdere, hvilke briller der vil passe godt til en, når man står og skal prøve dem. Dog har vi samlet 3 gode tips, du kan tage med, når du skal have ny briller.

Spørg om hjælp fra venner og familie

Det kan altid være en god idé, når du skal ud og prøve briller at medbringe nogle, der kender dig godt. De ved, normalt hvilken stil du har, og kan hjælpe dig med at finde et par flotte briller. Dog er det vigtigt, at de ikke blot siger, at alle brillerne er flotte for at støtte dig, men faktisk kommer med deres ærlige mening, om hvad de tror, der vil passe til dig. Ellers får du ikke meget ud af det.

Spørg eksperter

I mange brillebutikker kan du finde et kompetent personale, der kan hjælpe dig. Det kan f.eks. være, du går ind i en af Optik Teams mange butikker rundt i landet. Her vil du, kunne finde mange dygtige folk, der hjælper folk med nye briller hver evig eneste dag. Derfor har de ansatte i brillebutikker erfaring fra mange forskellige slags mennesker, i hvilke briller folk godt kan lide, og kan helt sikkert også kommer med gode inputs til dig

Mærk efter

Næsten det vigtigste når du skal til at købe dine nye briller, er at mærke efter, om det er det rigtige valg, du tager. Tag eventuelt ud og prøv dem og tænk over det er par dage. Hvis man lige får sovet oven på beslutningen, og ikke føler sig forhastet inde i brillebutikken, kan det måske hjælpe med at sikre du, at du tager det helt rigtige valgt angående dine kommende briller.