Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vil du have mere varme i huset, så findes der mange muligheder for dette.

#1: Sådan får du ekstra varme fra solen

Hvis du gerne vil varme dit hjem op uden at det koster noget, findes der adskillige muligheder for dette. Sollyset er en af de mest effektive og billige varmekilder, når det kommer til opvarmning af hjemmet. Vil du gerne beholde den varme, der kommer fra solen, er det vigtigt, at du sørger for at holde døre og vinduer lukket, så varmen ikke får mulighed for at slippe ud af hjemmet. Sørg desuden også for, at dit hus er ordentligt isoleret, hvis du gerne vil have, at solens naturlige varme bliver i dit hjem.

#2: Beskyt dine rør

Hvis du har fjernvarme er det en god idé, hvis du sørget for, at dine rør er præisolerede. På den måde vil du kunne spare mange penge på varmeregningen, fordi der ikke slipper spildvarme ud gennem rørene. Du kan få præisolerede rør fra Calpex her.

#3: Stearinlys skaber stemning og giver varme

Hvis du synes, at du bruger mange penge på varme, så er det en god idé, at du tænder stearinlys i dit hjem. Det vil være godt, fordi det skaber ekstra varme, og samtidig kan du få bedre stemning i hjemmet, hvis du tænder for dine lys. Det er en god idé, og så er det billigere, end hvis du skal fyre op med el, gas eller fjernvarme. Samtidig kan du vente en smule med at skrue op for radiatorerne, fordi du vil kunne varme stuen op med en alternativ varmekilde – og så behøver du først at tænde for dine radiatorer, når det bliver højest nødvendigt. Med et par gode sutsko vil det være endnu bedre, fordi der går endnu længere tid, inden du behøver at tænde for dine radiatorer.