Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I en travl hverdag med et utal af andre opgaver, så er det desværre sjældent, at der er tid til at pudse vinduer. Det er desværre ofte, at det er vinduespudsningen som bliver sprunget over, når der ikke er tid til at klare hele rengøringen. Dette er en skam, da rene vinduer virkelig kan gøre noget for helheden af huset, imens beskidte vinduer er meget grimme at kigge på. Når folk endelig beslutter sig for at vaske vinduer, er der mange som gør det forkert, hvilket resultere i grimme streger på vinduerne.

Puds ikke vinduer i solskin

Selvom det måske klart er sjovest og rarest at vaske vinduer i lækkert solskinsvejr, så er det faktisk en dum idé. Når solen skinner direkte ind på ruden, efter man har vasket den, så vil der dukke grimme hvide streger frem på ruden. For at undgå dette kan man vælge at vaske vinduerne, når solen ikke skinner, men hvis dette kan lades at gøre, kan man starte på skyggesiden af huset og tage vinduerne i takt med, at solen flytter sig.

Bland husholdningssprit i blandingen hvis det fryser

Det er nu ikke kun om sommeren at vinduerne bør vaskes. De bør faktisk vaskes minimum en gang om måneden, så man hele tiden er sikker på at have rene vinduer. Når det er frostvejr, kan man dog risikere at vandet fryser til is på ruden, hvilket heller ikke er sundt for ruden. Men for at undgå at vandet fryser på ruden, kan man blande lidt husholdningssprit i sæbeblandingen.

Hyr professionel hjælp

Det kræver dog godt nok lidt tid at pudse vinduer en gang om måneden, og det er nok de færreste som giver sig selv tid til dette. Men hvis man stadig ønsker at have spejlblanke vinduer hele året rundt, kan man nemt og billigt finde professionel hjælp udefra. Find din vinduespudser her.