Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I lang tid har det været in at indrette i en minimalistisk skandinavisk stil med inventar i sorte, hvide og grå nuancer. På det seneste er denne tendens dog aftaget en smule, og det er igen populært at indrette i en mere personlig og farverig stil. Det hele behøver ikke nødvendigvis være helt stilrene overflader, det skal derimod helst se ud som om, at der faktisk bor nogen. Savner du inspiration til boligindretningen, får du her tre tips til, hvordan du kan friske dit hjem op.

#1 – Inviter farverne tilbage

Skab god og hyggelig stemning i hjemmet med farverigt inventar eller dekorative elementer. Farver er igen mere end velkomne, og det er især blevet populært at mikse forskellige print. Det er ikke usædvanligt at se en blanding af ternede, stribede og blomstrede puder i sofaen eller på sengen, og farverne må gerne være så forskellige som muligt. Man behøver altså ikke at matche dem fuldstændigt, det giver lidt kant, at der bliver brugt forskellige toner af samme farve.

#2 – Unikt design

Hvis du går på jagt de rigtige steder, kan du finde flotte møbler i unikt design. En klassiker, der over de seneste år er vendt stærkt tilbage, er gyngestolen. I mange hjem står en gyngestol med et moderne twist i læsehjørnet eller på børneværelset. Mange finder også retro og antikke møbler og andet på et af landets mange loppemarkeder.

#3 – Kreativt genbrug

Hvis du er gør det selv-typen, kan du også lave dine egne ting til hjemmet. Du kan nemlig give gamle, helt almindelige materialer helt nyt liv ved at bruge dem i en ny funktion. Du kan for eksempel lave din helt egen lampeskærm ud af en stor konservesdåse. Brug den som den er eller spraymal den, bor et hul og før en tekstilledning gennem, sæt en pære i fatningen og voila, så har du en cool hjemmelavet lampe. I gør det selv-verdenen er der mange muligheder, og resultatet er unikke produkter, som du ikke finder magen til andre steder.