Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

De fleste af os er vilde med musik og mange af os hører det konstant, om vi så er på farten og har musikken med i lommen i form af Spotify, er på kontoret/arbejdspladsen eller hjemme. At vi er vilde med musik behøver dog ikke betyde, at vi er vilde med den teknologi, der skal til at høre dem, altså højtalere af den eller eller anden slags. De store stereoanlæg er forvsundet sammen med cd’erne, men lyden har vi naturligvis stadig brug for.

Vi har her samlet tre gode tips til hvordan du kan beholde den gode lyd i dit hjem, uden at du behøver have store højtalere stående, der fylder det samme som et større møbel. Det altoverskyggende er naturligvis, at du ikke skal gå på kompromis af den grund.

1: Vælg aktive trådløse højtalere

Der findes mange producenter på markedet der laver trådløse højtalere der virker via WiFi eller bluetooth. Mærker som Libratone, B&O og Sonos har alle lavet lækre produkter, der stort set ikke fylder noget, men stadig har en stor lyd. Med dem kan du også have højtalere i flere rum uden nogen problemer.

2: Byg højtalere ind i væggen

Hvor tippet ovenfor er klart det letteste at kaste sig over, og det de fleste nok vil gøre, er dette feinschmecker metoden. Nemlig at få bygget højtalere ind i væggen, så de er gemt helt væk og bliver en del af boligen. Du kan finde højtalere til formålet her, da du naturligvis ikke bare kan bruge helt almindelige højtalere til det. Det er dog vigtigt, at du vælger en løsning, som du ved du vil have i mange år, da det er krævende at udskifte det.

3: Lad højtalerne blive en del af møbler

Der findes mange møbler, der er speciel designet til at kunne indeholde mindre højtalere, som gemmes bag stof, hvor man ikke kan se dem, men hvor lyden ikke bliver forringe af  at blive gemt væk. Disse er glimrende til dig der hverken har lyst til at have trådløse højtalere, eller som ikke lige synes at de skal begynde at grave i vægge eller loft.