Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Danskerne er vilde med at rejse. Flere og flere tager ud på rejser, og destinationerne er fordelt over hele verden. Danmark er blevet ramt af en sundhedsbølge, hvor motion og aktiv livsstil vægtes højt af mange, og derfor er det også blevet populært at tage på aktive ferier, hvor liggestolen bliver skiftet ud med motion og mange oplevelser. Når du tager på aktiv ferie, er det vigtigt at have det helt rigtige udstyr med, for at få det optimale ud af turen. Her får du tips til 3 typer aktiv ferie.

#1 – Til skiferien

Hvis du skal på skiferie, er det vigtigt at have varmt tøj med. Som det inderste lag er det en god idé at have skiundertøj på, da det kan hjælpe dig med at holde varmen, samtidig med, at din krop har mulighed for at ånde og komme af med sved. Som det yderste lag skal du have et par komfortable skibukser og en varm skijakke. For begge dele er det essentielt, at det er lavet af vandafvisende materiale, så du ikke bliver gennemblødt og kold. Du skal altid huske at have en skihjelm på og så kan du med fordel have skibriller på også, så du ikke får vind og sne i øjnene.

 

#2 – Til vandreferien

Hvis du skal på vandreferie, er det essentielt at have et par gode vandrestøvler med, som kan sikre, at du ikke vrikker om eller får våde og kolde fødder. Hvis du skal vandre en enkelt dag, kan du nøjes med at have en god dagstursrygsæk med, hvor der er plads til en ekstra trøje, mad og drikke. Hvis du derimod skal vandre over flere dage, skal du have en større rygsæk med, hvor der blandt andet skal være plads til soveudstyr og ekstra tøj.

 

#3 – Til cykelferien

Hvis du skal på cykelferie, skal du først og fremmest have en cykelhjelm på, for at sikre dit hoved, hvis du styrter. Du kan med fordel tage cykelbukser på, særligt hvis du skal cykle langt, for at undgå øm numse. Det kan være en god idé at montere cykeltasker på din cykel, så du slipper for at have taske på ryggen, når du skal cykle. Vigtigst af alt skal du huske at have en masse vand med, så du undgår at blive dehydreret på din cykeltur.