Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange danskere har i deres daglige virke med salg at gøre, men er produktet det rigtige, er det nemt at sælge eller hvordan? Et salg er aldrig nemt at få i hus, men det er en kunst, at få det til at se legende let ud. Det klarer kun de rigtige godt sælgere, men deres succes er uden tvivl opnået via en vej belagt med fejl. Derfor giver vi her 3 tips til, hvordan du bliver en god sælger.

Tip 1: Salgstræning virker

Som sælger kan du være sikker på kun én ting. Du kommer ikke sovende til salgene. En god sælger er en sælger i kontrol. Den kontrol opnåes kun gennem effektiv salgstræning. I danmark har vi mange forskellige salgstrænere, men der er ingen tvivl om, at Salg & Fokus i Odense er både erfarne og kompetente.

Tip 2: Se dig selv udefra

Når du agerer som sælger, så sløres dit sind af din egen selvopfattelse. Føler du, at du er lidt for sej, og at det bare kører for dig, så kan dine potentielle kunder mærke det, og det kan både styrke og smadre en relation, inden salget er lukket. Det samme gælder, hvis du angriber salget med manglende selvtillid. Kunder kan lugte frygt, og er du ikke overbevisende omkring din tiltro til produktet, så køber kunderne slet ikke ideen om, at de skal handle med dig. Så brug noget tid på eksterne mentorer, som kan følge op på dine fejl og din performance.

Tip 3: Kortlæg din salgsstrategi

Kun ved at forstå, hvad det er du gør, kan du forstå, hvorfor det virker. Den gode sælger bruger mange timer på at kortlægge henholdsvis salgsstrategi, salgsproces og salgstragt, og så handler det for den gode sælger om at gøre enhver afvisning til en læring, som går med videre i næste salgsforløb. Kun gennem indsigt forstår du, hvorfor du fejler og hvordan den gode sælger vender det til succes.