Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

De fleste af os har prøvet at flytte, og mange af os vil nok mene, at det er forbundet med en del bøvl. Derfor kommer her 3 tips til, hvordan du kan gøre din flytning til en leg.

Betal for flyttehjælp

Du kender scenariet: Din bedste veninde sender dig en SMS og spørger, hvad du har af planer næste weekend, og før du ved af det, er du kommet til at love, at du godt kan hjælpe med at flytte alt deres ragelse fra den gamle lejlighed til det nye hus. Det er der jo i virkeligheden ingen mennesker, der gider. Hvis vi skal være ærlige, er det kun for at være søde, at vi siger ja til at hjælpe. Det er derfor vigtigt, at du husker dette, når du selv står i en flyttesituation. Det første råd lyder derfor på, at du skal betale for at få flyttehjælp. Hvis du er interesseret i det, kan du se mere her.

Sorter tingene i kasser og sæt mærkat på

Du kan med fordel gøre dig nogle overvejelser, når du pakker tingene i flyttekasser, så processen er nemmere for dig, når du skal til at pakke ud igen. Sørg for at pakke alt køkkengrejet ned i samme kasse og skriv med sort tusch på kassen, hvad der er i den. På den måde er det nemt for dine flyttemænd at sætte kasserne i de rum, hvor de hører til.

Pak kasserne i god tid

Det kan nogle gange være en stressende ting at flytte. Dette skyldes, at selve nedpakningen tager lang tid, og ofte kommer vi lidt for sent i gang. Det sidste råd lyder derfor på, at du skal købe flyttekasserne i god tid og begynde at pakke ned lidt ad gangen. På den måde føles det ikke som en træls pligt, fordi tiden er knap.