Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vil du gerne have en bolig, der ikke bare ligner din nabos? Det kan være svært at indrette sit hjem, så det både følger tidens trend og passer til ens egne personlige præferencer. Det handler om at tænke ud af boksen og finde den helt rette balance. Her er tre simple tips, der med garanti får dit hjem til at skille sig ud fra mængden.

1 – Indret med antikke møbler

Det første tip er at købe dine møbler i din lokale genbrugsbutik i stedet for hos møbelgiganterne. Du behøver ikke udskifte, alle dine møbler, men et par enkelte antikke eller retro møbler i hjemmet gør en væsentlig forskel for det samlede udtryk. Leg gerne med mikset af gamle og nye møbler – det kan skabe en helt unik stemning.

2 – Udnyt væggene

Der er ikke noget mere kedeligt end store, bare og hvide vægge. Når du udnytter væggene i rummet, kan du skabe større dybde. Mal for eksempel den ene væg i en kraftig grøn eller mørk rød og oplev, hvor stor en forskel det gør. Hvis du gerne vil beholde de hvide vægge, kan du dekorere dem med plakater eller fede hylder. Det kan for eksempel være Sabine Appels kreative hylde til bøger og magasiner. Du kan finde den og andre flotte danske designerhylder her.

3 – Ind med personligheden

Sidst – men absolut ikke mindst – kan du gøre din indretning mere unik ved at give dit hjem personlighed. Personlige ejendele tilføjer en helt speciel stemning og er noget af det, som adskiller et hjem fra en udstilling i et boligmagasin. Det kan være alt fra arvestykker til hjemmelavede julegaver fra ungerne, og du kan placere dem lige, hvor du har lyst. Man må gerne kunne se, at der bor nogen i hjemmet, og det er ting som disse med til at fremhæve.