Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange som enten lige har købt hus, eller som overvejer det, har altid bekymringer omkring underlaget i huset. Nogen kan være heldige, og flytte ind i en bolig, hvor der er det underlag, som de ønsker sig. Dermed behøver de ikke at udskifte gulvet, da det element allerede spiller. Til dem som gerne vil have udskiftet deres gulv, så kommer der her 3 forslag til gulvtyper, som man kan vælge imellem.

Vælg sikkert – vælg plankegulv

Hvis man står, og skal vælge gulv til boligen, er plankegulv altid det sikre valg. Plankegulv passer til alle former for stile, og det er derfor den nemme løsning, hvis man gerne vil have lagt et gulv, som passer til ens stil. Plankegulv er også et godt valg, hvis man ikke gider at have gulvtæpper, som for alvor er gået af mode igen. Find plankegulv til din bolig her.

Børnevenligt – Vælg gulvtæpper

Selvom gulvtæpper er gået af mode, er det stadig en god løsning, hvis man har børn i familien. Gulvtæpper er netop børnevenlige, da det er et blødt underlag, hvor børnene har mulighed for at tumle rundt, uden man behøver, at være bange for at de falder og slår sig. Hvis man derfor har børn, som ikke er ret gamle, som måske først er begyndt at kravle eller gå, kan gulvtæpper være den helt rigtige løsning. Der vil dog altid være den risiko, at man gerne vil have det udskiftet efter et par år, når børnene er blevet større.

Vælg det rustikke – vælg betongulv

Hvis man har en rustik stil, kan betongulv være en god løsning, da det kan give den helt rigtige udstråling. Den rustikke stil er for alvor kommet på mode igen, efter de seneste par år, hvor det har været det mere rummelige, som har været på mode. Et betongulv kan være med til at give et rustik udtryk, som mange leder efter.