Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du har en drøm om at forlade lille Danmark og komme ud og arbejde i udlandet, er der en række forholdsregler, du skal tage dig inden du bare søger løs.  

1 Undersøg hvilke lande der kunne være interessante 

Det er vigtigt at du kigger efter hvilke lande du føler er interessante, og undersøger de forskellige kulturer, både privat og arbejdsmæssigt, så du finder ud af om du passer ind. 
Der kan være nogle lande der har andre arbejdsregler og kulture. Nogle lande arbejder flere timer end i Danmark og andre arbejder mindre. Så det er rigtigt vigtigt at du undersøger om du føler du passer ind. Hvis du skulle være så heldig at komme til en jobsamtale, kan det også anbefales at du sætter dig ind i hvordan man møder folk til en jobsamtale i netop det land, da det også varrier meget fra land til land. 

2 få oversat dine ansøgninger 

Det kan være en god ide at få oversat eller korrekturlæst din ansøgning inden du sender den afsted. 
Her kan et professionelt oversættelsesbureau hjælpe. Det kan nemlig sende et rigtigt dårligt signal hvis du sender en ansøgning fuld af grammatiske og sproglige fejl. Især da man ofte når man får arbejde i udlandet, skal have godt styr på sit Engelsk., da man kommer til at skulle snakke det som primært sprog. 

3 Undersøg boligforhold og løn 

Det kan være en god ide at se på boligforhold i landet og byen du overvejer at søge job i. Undersøg derudover også hvad lønforholdene er, her skal du tage i mente hvad husleje og mad og andre generelle udgifter koster i forhold til hvad du tjener. 
I Danmark har vi høje lønninger, men samtidigt også høj skat, og dyre råvare og høj moms.  

Så hvis du har styr på disse 3 ting, burde du være godt rustet til at søge et job i udlandet.