Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du arbejder som leder eller HR-chef i en virksomhed, er dit job at skabe en effektiv arbejdsplads, hvor medarbejderne yder deres maksimale, samtidig med at de er glade for at være der. Men hvordan skaber man egentlig en mere effektiv arbejdsplads, hvor man får det maksimale ud af medarbejderne?

#1: Lyt til dine medarbejdere

Det, der skaber din arbejdsplads, er dine medarbejdere. Derfor er det vigtigt, at de kan lide at være der og vil kæmpe for at opnå de fælles opstillede mål. Det vil de kun, hvis de føler sig hørt – og derfor er det første punkt; lyt til dine medarbejdere. Spørg ind til, hvad der kan blive gjort for at arbejdspladsen er optimal. Er der noget, der mangler? En presserende utilfredshed omkring noget? Tag problemerne i opløbet – så viser du, at du ikke er ligeglad, samtidig med at problemerne undgår at udvikle sig.

#2: Brug de rigtige værktøjer

Der findes værktøjer, der kan være med til at gøre jeres arbejdsplads mere effektiv. Eksempelvis ved at tage et DISC certificering kursus, der kan skabe langsigtede resultater og effektivisere de enkelte medarbejdere. En DISC-certificering egner sig til både store og små selskaber, der ønsker at opnå bedre resultater. Løsningen kan anvendes inden for ledelsesudvikling, teamsamarbejde, coaching, salgstræning, personlig udvikling, coaching og meget mere.

#3: Skab en effektiv kultur

Som leder er det dit job at skabe en god ledelseskultur. Du skal være det gode forbillede, og det er op til dig at sørge for, at arbejdspladsen emmer af produktivitet. Det kan du gøre ved at skabe de rigtige rammer, som dine medarbejdere kan lide at befinde sig i, samtidig med at de arbejder effektivt. Det betyder dog ikke, at du skal være flink og tillade hvad som helst – men frihed under ansvar fungerer godt på de bedste arbejdspladser.