Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når sommersolen ikke længere skinner skånsomt ind gennem vinduet og kaster liv over stuen, kan den godt fremstå slidt og outdated i efterårssolen. Og efteråret er faktisk kendt som den indendørs gør det selv årstid, for det er nu, at danskerne kaster over at forny deres hjem og kaste nyt liv i de gamle rammer. Så vi har samlet tre tips til, hvordan du skaber nyt liv i hjemmet.

Tip 1: Bryd det gamle med noget nyt

Ja, det lyder banalt, men det gør virkelig meget for dit hjem. Hvis man sætter nye elementer i scene i hjemmet, får man også helt nye oplevelser af de forskellige rum. Det kan blandt andet være helt nye elementer, som ikke tidligere har været i hjemmet. Nogle bryder stuen med en ny trappe til førstesalen, mens andre bare skifter kunsten på væggene ud. Mulighederne er mange, men det gælder om at tænke ud af boksen – husk på, hvor meget samtaltekøkkenet gjorde for de danske familier op gennem nullerne.

Tip 2: Grib penslen og mal liv ind i hjemmet

“Det skal bare have en klat maling.” Den sætning er ikke sagt så få gange. Og selvom det lyder som enhver hustru til en handymands mareridt, så er der noget om snakken. Nye farver giver nemlig nyt liv til ikke bare rummet – men hele hjemmet. Lige nu er de mere mørke og jordlige farver på mode, og det kan give et element af hygge blot at tilføje kalkmaling til én enkelt af rummets vægge.

Tip 3: Luk lyset ind med ovenlys

Har du et klassisk parcelhus, er der ofte begrænset med lys ind i hjemmet, men med et ovenlys, hvor man bygger op gennem loftet, kan man virkelig ændre både huset men også hverdagens belysning. Det er ikke en billig løsning, men det er en investering for livet.

Hermed tre tips til, hvordan du skaber nyt liv i de gamle rammer – Har du andre forslag, må du meget gerne sende dem til redaktion@3tips.dk.