Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Et babyshower er en fest der holdes for at fejre kvindens graviditet, og det afholdes oftest en måned eller to før fødslen. Det er oprindeligt en amerikansk tradition, men blandt danskerne bliver den fortsat mere populær. Til et babyshower handler det primært om at forkæle moderen med en masse gaver til den lille ny, og det er en god mulighed for den kommende mor for at tale om graviditeten med veninder og kvindelige familiemedlemmer. Hvis du skal holde et babyshower, får du 3 tips til hvordan.

#1 – Inviter de rigtige gæster

Et babyshower er primært for kvinden og kvindens veninder og familie. De færreste inviterer mænd med til denne begivenhed, og derfor skal du huske dette når du inviterer gæsterne. Inviter kvindens tætteste veninder samt de kvindelige familiemedlemmer, som ønskes med til begivenheden. Det er også en fordel at tage forbehold for, hvor mange mennesker kvinden normalt ønsker at invitere til fødselsdage og lignende. Hvis kvinden normalt foretrækker små, intime sammenkomster, kan det være en dårlig idé at invitere mange til hendes babyshower.

#2 – Pynt op

Oppyntningen er en vigtig del af et babyshower, da det er med til at få kvinden og gæsterne i den rette stemning og gøre dagen til noget særligt. Hvis I kender barnets køn, kan pyntet vælges i en farve der afspejler barnets køn. Hvis I ikke kender kønnet, er det en fordel at vælge kønsneutrale farver. Det er ikke muligt at pynte for meget op til et babyshower, så du kan roligt give den gas med masser af balloner, flot bordpynt og en sød dug.

#3 – Lav en gaveliste

Det er dyrt at få en baby, og derfor kan et babyshower være en stor hjælp for den kommende mor. Det er obligatorisk at have gaver med til et babyshower. Hvis der kommer mange gæster, kan det være en fordel at lave en gaveliste, som kan hjælpe dig som arrangør med at finde ud af, hvad de forskellige gæster køber i gave. Du kan også med fordel undersøge, hvad kvinden mangler at købe til babyen, så du kan være med til at vejlede gæsterne i, hvad kvinden ønsker sig til barnet.