Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

For nogen mennesker kommer det utroligt nemt at skulle skrive en jobansøgning, imens andre har det utroligt svært med det. Og det da også en helt unik form for kommunikation, da man skal overtale folk, man aldrig har mødt, til at ansætte en. Og dette er ikke altid lige nemt. I flere tilfælde kan man være nok så kvalificeret, man hvis ansøgningen ikke god nok, kommer man ikke til samtale. Selvom der ikke findes en perfekt universalskabelon, for hvordan man skriver sin ansøgning, så kommer kan det godt betale sig at få hjælp til sin ansøgning. Få hjælp her.

1: Vis de bedste sider af dig selv

Dette er måske det, som folk finder svært ved at skrive en jobansøgning. Mange af os er meget beskedne og finder det derfor unaturligt at skulle ”prale” af alle vores evner. Men det er ikke desto mindre nødvendigt, hvis man vil have jobbet.

2: Vær kreativ

Virksomhederne får tusindvis af jobansøgninger hvert år, og rigtig mange af dem kan man nærmest ikke se forskel på dem. Det gælder altså om at skille sig ud. Skriv en fun fact om dig selv som gør, at de vil huske dig, når de skal indkalde folk til samtaler. De fleste sender en normal tekst i et Word dokument, så for at skille dig ud kan du vælge et helt andet design eller medie, dette viser også dine kreative evner.

3: Fortæl dine ambitioner

Det er enormt hårdt og monotont at læse 100 ansøgninger, hvor alle 100 ansøgere blot lister deres evner op. I stedet for kun at skrive hvad virksomheden får ved at ansætte en, kan man skrive hvad man selv vil få ud af virksomheden. Virksomheder kan lide folk som er ambitiøse og ivrige efter at lære, på den måde føler de, at de ansætter en som ikke blot er der for at hæve den månedlige løncheck.