Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sommeren er lige om hjørnet, og det samme er sæsonen for bryllupper i det fri. Er du en af de heldige, der siger ja til din udkårne inden for de næste par måneder? Læs med her og få tre tips til, hvordan I kan sætte prikken over i’et og skabe rammerne for en perfekt bryllupsfest.

#1 – God underholdning

Et bryllup er en glad og munter fest, hvor I alle skal have det sjovt. Hvis I vil give jeres gæster en særlig oplevelse, kan I med fordel booke en god gang underholdning. Festkomikeren har i mere end 14 år bragt smilet frem hos fornøjede gæster, og han har stor erfaring med underholdning til bryllupper. Han er især kendt for at skabe gode relationer mellem festdeltagerne, hvilket er en klar fordel, da mange af jeres gæster muligvis ikke kender hinanden på forhånd. Et andet stort plus er, at han kan levere skræddersyet underholdning efter dine ønsker.

#2 – Bryllup med personlighed

De bedste bryllupper er dem, hvor brudeparrets personligheder skinner igennem. Planlæg festen præcis, som I har lyst til – den skal ikke være på en bestemt måde. Jeres gæster kender jer og vil elske en bryllupsfest, der bærer præg af, at I selv har været inde over planlægningen. Lav hjemmelavet bordpynt i jeres yndlingsfarver, spil kun musik fra jeres unge teenageår eller tilføj andre sjove twists. Selv de helt små ting er med til at gøre jeres dag helt unik.

#3 – Nyd dagen

Det tredje og sidste tip – og muligvis det allervigtigste – er at slappe af og nyde festen. Nyd hinanden og jeres gæster, som alle er mødt op for at fejre jer. Jeres store dag skal være en lykkelig dag, som I de næste mange år skal tænke tilbage på med varme hjerter.  En god måde at forevige dagen på er med en masse billeder af både jer og jeres gæster – de bliver guld værd i fremtiden.