Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Rygerlunger er den helt store dræber i Danmark, og aldrig før har rygere været så udsat et folkefærd, som de er lige nu. Man må ikke længere ryge offentligt, arbejdspladser er bandlyste som rygeområder, ligesom det ikke længere er til at købe cigaretter uden at bruge på den gode side af 40 kr. Det er altså dyrt at være ryger. Det er besværligt at være ryger, og så er det altså usundt at være ryger. Derfor giver vi her tre tips til et rygestop, der holder.

1. Din viljestyrke betyder alt

Det gælder om for dig som ryger, at visualisere dit rygestop. Din motivation skal være absolut max, når du slår til overfor din rygetrang. Lav dig en liste over de positive gevinster, der ligger i et rygestop, og lav dig en liste over de negative konsekvenser, det ville have. Først når de positive overgår de negative, er du oprigtigt klar til at stoppe med at ryge.

2. Damp dig til succes

Successen i at stoppe med at ryge, ligger i langsomt at trappe ud, og det kan du gøre med e-cigaretter. Ved at kombinere e-væsker med og uden nikotin, kan du sikre dig, at du selv har kontrol over mængden af nikotin. Du kan altså selv variere og selv have kontrol over, hvordan du doserer din nikotin, og du kan selv mærke, hvordan det går med udtrapningen af dine cigaretter.

3. Just do it.

Du skal ikke gøre dit rygestop til noget, som er synd for dig. Det her er noget, du fortjener, og noget du har bestemt. Det her er dit valg. Og som Nike siger; Just do it. Du er færdig med at ryge, for det har du bestemt dig for, og det er dit ansvar at sørge for at du kommer i mål. Drop alle selvhjælpsbøgerne, drop hypnose, nåle og anden hjælp. Det her er dit ansvar, og fra i dag af, er du ikke længere ryger.