Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er 10.000 ting, man skal tage stilling til, når man vælger at være selvstændig. Der er ikke nogen andre, der kan overtage specifikke arbejdsopgaver fra en. Man bærer selv hele ansvaret og står selv for alt lige fra regnskab til hjemmesidedesign.

1# – Vælg en billig hosting til din hjemmeside

Når du skal starte op, så er det altid en god idé at få udarbejdet en flot og præsentabel hjemmeside. Det kan nemt og billigt gøres ved hjælp af UnoEuro. Her betaler du et månedligt beløb til servicen, som hoster din hjemmeside – altså de sørger for at al din data om din hjemmeside bliver lagret. Selvom navnet måske indikerer en billig pris på 1 euro, så koster UnoEuro 2,5 euro om måneden for hosting.
Benyt UnoEuro i starten, hvor pengene ikke er de største. Det kan spare dig for en masse penge.

2# – Download en faktura skabelon

Hjemmesiden er nu oppe og køre – måske du selv har haft evnerne til at få den oprettet. Næste tip er, hvordan du nemt og hurtigt får klaret din fakturering.
I stedet for at opfinde den dybe tallerken kan man med fordel downloade en faktura skabelon. Her har andre virksomheder gjort det nemt for selvstændige at sende en faktura ud.
Så skal du kun indtaste din egne oplysninger fra dit firma. Alle de formelle elementer er i forvejen udfyldt med eksempler.

3# – Benyt gratis markedsføringskanaler

Tredje og sidste tip er markedsføring. Du har produktet, hjemmesiden og din fakturering på plads. Nu er det tid til at få markedsført dit nye firma. Hvordan skal man gribe det an? I starten, hvor pengene ikke altid er så store, vil det give fin mening, hvis man starter med nogle af de kanaler, der ikke koster noget. Det kunne eksempelvis være content marketing i form af traditionelle Facebook og Instagram opslag. Derudover kunne man selv gå i gang med at optimere sin hjemmeside til de forskellige søgemaskiner. Der findes en masse guides rundt omkring på Internettet, der fint beskriver det mest basale.

Du kan hente din faktura skabelon her.