Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I denne artikel, får du tre simple og gode tips til hvordan du holder din farve i håret, i så lang tid som overhovedet muligt. Det er dyrt at få farvet hår og derfor ærgerligt, at miste farven for hurtigt – for så at skulle investere, i endnu en farvning. Vi kommer her med tre tips, der hjælper dig til længere farve.

  1. Har du farvet hår, er det vigtigt at du vælger en shampoo, der tager forbehold for dette. Din farve holder i længere tid, hvis du bruger en shampoo der er lavet specielt til farvet hår. Farvet hår skal plejes, da farven slider håret og gør det tørt. Et stort udvalg kan findes her.
  2. Skal du ud og bade i klorvand, bør du investere i en badehætte. Kloren påvirker den farve, du har i dit hår og forkorter levetiden af din farvning.
  3. Pas på med at udsætte dit farvede hår for varme, det ødelægger og slider dit hår og dermed også din farvning. Især føntørring, kan være en stor synder, så prøv så vidt muligt at undgå at bruge en sådan.