Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du mangler at få styr på din sommergarderobe i 2017, så kan du med fordel læse med her. Her vil du finde inspiration til hvad din garderobe skal indeholde når det kommer til tøjet, solbrillerne og skoene. Vi kan ikke stole på det danske sommervejr, så derfor er det en god idé at være forberedt. Vi har lavet en liste med 3 tips som din sommergarderobe skal indeholde, og som kan benyttes i al slags vejr.

Se listen her:

Sommeren accessories #1 – Solbriller 

Solbrillerne er en af de vigtigste ting at have styr på til sommer. Solen kan somme tider være meget skarp og derfor er det en god idé at beskytte øjnene. Ligeledes er solbriller en af sommerens hotte accessories, som klæder de fleste. Der findes et hav af solbrillebutikker, som hjælpe dig med at finde de helt rigtige solbriller til din sommer. Det er vigtigt at solbrillerne passer til din ansigtsform, i den rigtige størrelse og farve.

Sommer er lig med sommerkjoler

Når sommeren nærmere sig, tænker vi strakt på shorts, toppe, T-Shirts og søde sommerkjoler, måske også blondekjoler, hvilket også bør være fast inventar i din sommergarderobe. Men selvom datoen siger juli eller august, så skal du alligevel have det varme tøj klar. Vejret skifter meget og sommeren kan også byde på regn og kolde dage. Du skal derfor være forberedt på dette og dermed ikke pakke den varme striktrøje helt væk.

Fodtøjet skal være i orden 

Du skal have et par forskellige par sko og ligeledes forskellige sneakers i garderoben, henover sommeren. Som nævnt tidligere, kan det danske vejr, være meget svingende og man skal være forberedt på både regn, blæst, kulde og varme. Derfor er det en god idé at have nogle forskellige sko at vælge imellem, alt efter vejret. Sandaler er først og fremmest et must have i sommergarderoben. Fødderne skal ud og have luft i sommermånederne, nu hvor de har været pakket ind hele vinteren.