Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Foråret er på vej, og det betyder, at bøgen snart springer ud. Det samme gælder de danske studenter, og herefter står hele verden åben for de mange unge mennesker iklædt huen og gå på mod. Vi har været på strøget i København og har samlet 3 tips, fra tilfældige danskere, som man kan tage med videre ud i livet.

Tip 1: Hav altid et åbent sind

Tage, klejnsmed fra Roskilde:

“Hele verden står åben for dig. Du skal nu ud og erobre den. Men tror ikke, at du ved noget om verden, førend du har set det hele. Overalt du kommer, vil du blive mødt af nye indtryk, og de kan kun gøre dig klogere. Forelsk dig i dem du møder, og byd dig selv til med den, du er.

Det er så banalt, men det gælder – særligt i de unge år om at gribe chancerne, når de er der.”

Tip 2: Gør dig dygtig

Laura, lærer fra Østerbro:
“Maersk McKinney Møller havde ret: Du skal angribe verden med rettidig omhu. Lær dansk, lær engelsk, lær matematik – generelt handler det bare om, at du får sat dig ordentlig ind i de ting, du gerne vil arbejde med, og så skal du med flid og rettidig omhu nok komme langt.”

Tip 3: Se verden, mens tid er

Mik, Digital Rådgiver fra Odense

“Du får masser af tid til at slappe af og dase. Det er nu, at du har tid til at opdage, og det er nu, at du skal se verden. Lån penge og rejs, men forgæld dig ikke yderligere. Livet skal nok senere byde på masser af økonomiske udfordringer, så det kan du roligt vente med. Derudover synes jeg, at man skal prøve at rykke sine grænser, når chancen byder. Man bliver et mere robust menneske ved at prøve ting, man egentlig ikke vil. Verden kan være et hårdt sted, men det meste skal nok gå, og det kræver lidt nederlag, før man som mennesker fuldt forstår det. ”

Med disse tre forskellige tips, er de unge studenter i hvertfald forsøgt rustet til at begive sig ud i verden.