Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når man er studerende og skal sikre sig digitalt, gælder det om at holde tungen lige i munden, for det er ofte dyrt at have de senest programmer, og det kan være svært at sikre sine filer, men vi har fundet tre tips til, hvordan du holder opdateret og sikker på et SU-venligt budget.

Tip 1: Sikkerhed frem for alt

Antivirus har rygte for at være dyrt og besværligt, men det er ikke nødvendigvis sådan, at verden faktisk er. Men sandt er det, at antivirusprogrammer kræver meget regnekraft og kan være svære at holde opdateret, for hvornår skal man scanne computeren og hvornår er man sikker? Her har danske Chili Security fundet den perfekte løsning til både den danske familie men også den danske studerende. Chili Security har samlet en masse af deres services, som spænder lige fra sikker trafik på nettet, klassisk antivirus, til backup og PC-support. Og det er lige meget om man har PC eller de studerendes favorit Mac, for Chili Security har produkter til begge platforme. Chili Security er det rigtige valg for den studerende. Se bare, hvordan studenterguiden skriver mere om Chili Security her. Har man internet hos Waoo, så er der faktisk mulighed for at få det gratis med.

Tip 2: Open Source er gratis

En officepakke fra Microsoft er død og pine nødvendigt, når du er studerende. Eller er den? Den er dyr men indeholder alle de programmer, du som studerende skal bruge. Der er til gengæld billigere alternativer til, at få lignende programmer. Her gælder det om at lede efter de rigtige Open Souce programmer. Open Source betyder, at kildekoden til programmet er tilgængelig for alverdens nørder og betyder også, at der hele tiden sidder passionerede brugere og udvikler på programmerne sammen. Open Office og Libre Office er begge gratis alternativer til officepakken, og er man som studerende klar på at gå på kompromis med design, så har du her to fulddygtige værktøjer.

Tip 3: Tag backup i skyen

Dokumenters sikkerhed og backup heraf er Alfa og omega for den studerende. Det gælder om at være sikker, når det drejer sig om dine dokumenter. Velkendte og velrenommerede sider som iDrive.com, Dropbox og lignende er rigtig gode, men er du alligevel ude i at investere i en familiepakke fra Chili Security, så er det allerede inkluderet.