Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Slankekure er uhyre populære, og der er nærmest ingen ende på, hvor mange der findes. De fleste har travlt med at lovprise sig selv i forhold til effekten og hvor gode og sunde de er. Faktum er dog, at det langt fra er allesammen, der er lige sunde og effektive. Helt groft sagt kan man også sige, at slankekure meget sjældent er en god ide. I langt de fleste tilfælde så taber man sig i forbindelse med en slankekur, men i mange tilfælde tager man det lynhurtigt på igen. Det handler nemlig i langt højere grad om at ændre nogle vaner i sit liv, hvis man gerne vil tabe sig. Herunder kan du finde tre gode råd til hvordan du kan tabe dig nogle kilo.

Spis mindre – og spis rigtigt

Selvom det måske er verdens mest åbenlyse råd, så er det ikke desto mindre det der virker bedst. Hvis man vil tabe sig skal man indtage færre kalorier end man forbrænder, så enkelt er det rent faktisk. Forbrænder du 2000 kalorier om dagen men indtager kun 1800, så vil du tabe dig. Jo længere der er mellem indtag og forbrænding jo hurtigere vil det gå. Skift nogle af de dårlige vaner ud med sundere. Du behøver ikke droppe alt det usunde, men skær ned på det. Spis fuldkorn i stedet for almindeligt brød/pasta. Det mætter mere, så du spiser mindre. Der findes flere typer af slankepiller som disse der kan være med til øge forbrændingen og sætte fart på. Det vigtigste er dog at ændre i kosten, og at bevare denne ændring på den lange bane.

Dyrk mere motion

Alle ved at det er sundt at røre sig, og de fleste ved også at vi bør gå i hvert fald mellem 10 og 12.000 skridt hver dag. Vi ved også, at en halv times motion om dagen er noget vi alle burde gøre. Alligevel er det de færreste der får gjort det. For at vende tilbage til første råd, så taber man sig, hvis man forbrænder mere end man indtager. Man man dyrker motion så forbrænder man, og dermed taber man sig. Jo bedre ens kondition er, jo bedre forbrænder man også generelt.

Drik mere – VAND

Vand er sundt, vand er faktisk utrolig sundt. Kroppen har brug for væske, og vand er det bedste væske du kan give den. Det indeholder ingen kalorier, og er samtidig med til at fylde i din mave, hvilket giver en mæthedsfornemmelse der gør, at du ikke er så sulten. Der er med andre ord rigtig mange gode grunde til at drikke rigeligt med vand.