Juleaften nærmer sig, og med juleaften kommer udover lidt tiltrængte fridage og hygge med familie og venner også gaveræset. Det er nu vi skal ud og farer butikker rundt med ønskesedlerne i hænderne for at finde de helt rigtige gaver. Nogen er så heldige og ønskesedlerne er udførlige, og der står lige præcis hvad det skal være. Andre er mere diffuse. En af de ting, der står på rigtig mange ønskesedler og altid har gjort det er parfume og eau de toilette – for hvem vil ikke gene dufte godt?

Nogle ønsker sig bestemte mærker eller serier fra bestemte mærker. Til dem er det bedste at købe, hvad de har ønsket sig, da det naturligvis er noget de har tænkt over og sandsynligvis også allerede duftet til. Hvis du står med en ønskeseddel, hvor der blot står parfume eller eau de toilette, er du nødt til at bruge din fantasi lidt mere. Her er tre gode råd til dufte, der hitter til kvinder.

1: Den klassiske

Der findes næppe nogen parfume, der er mere ikonisk end Chanel No5, som Marilyn Monroe i sin tid var kendt for at gå med. Den er nærmest blevet et symbol på feminin elegance, og rammer. Så selvom duften måske ikke rammer plet, kan du være sikker på at signalværdien i valget er spot on.

2: Den nye

Christian Dior er kendt for deres friske dufte med masser af blomster, uden det bliver tungt og sødt. Deres nye duft hedder Joy, og er hurtigt blevet en af deres bedst sælgende dufte, hvilket er med god grund. Blød, blomsteragtig og samtidig intens.

3: Den sikre

Marc Jacobs parfumer er lige så lækre og velduftende som de er visuelt smukke. En af de absolut lækreste er Daisy Love, der dufter helt fantastisk friskt og har en yderst smuk flaske. Du kan finde Marc Jacobs parfumer her.

Når du køber en parfume til en, der ikke har ønsket sig en speciel type, er det altid en god ide at få en duftprøve med, så de ikke åbner den, før de rent faktisk har duftet til den.