Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er ikke nogen hemmelighed, at en flot have kræver adskillige timers arbejde, og det er nok heller ikke nogen hemmelighed, at mange har en travl hverdag, hvor der ikke altid er tid til at få presset timevis af havearbejde ned i kalenderen. Når det er sagt, er der stadig rig mulighed for at kunne eje en have, som både er flot, og som ikke kræver arbejde i massevis.

Bar jord vil du gerne undgå!

Bar jord gør det nemmere for ukrudt at trives, og dette vil man for alt i verden undgå. Ukrudtet får din have til at se mindre køn ud, og samtidigt er det tidskrævende at fjerne. En mulighed for at undgå bar jord er at plante græs. En anden mulighed er at bruge flisebelægning. Her kan man dække bar jord til ved at lave gangarealer eller et stort terrasseområde. Desuden kan man anvende flisebelægning ved indkørsel eller garagen for at undgå disse bare jordområder. Det er dog vigtigt at huske, at flisebelægning kan tage skade af saltningen om vinteren. Derfor kan det give god mening at lade professionelle, som har god erfaring med saltning af veje om at varetage snerydningen omkring garageområdet.

Vælg nemme planter

For at få en flot og nem have giver det god mening at finde planter, som kræver et minimum af arbejde. Her fungerer bunddækkende stauder som en perfekt løsning, hvor både Løvefod og Storkenæb er gode bud, hvis man ønsker nemme og smukke planter.

Indret haven i små rum

En god ide kan være at indrette haven i små rum. Dette har ikke kun potentialet til at gøre din have flottere og mere spændende, men samtidigt også mere overskuelig når den er opdelt. Eksempelvis kan man opdele haven i rum, hvor man kan vælge at bruge træflis eller græs som belægning i et rum, og fliser i et andet.