Trænger du til forandring, og er det på tide at lave om i soveværelset? I den forbindelse kan det være, at du skal på jagt efter en ny seng. Det kan om end være svært at finde rundt i junglen af senge, fordi markedet er så bredt. Heldigvis har denne guide til formål at hjælpe dig godt i gang med jagten på den perfekte seng.

En elevationsseng yder ekstra komfort

Føler du dig ikke veludhvilet, når du vågner op om morgenen? Så bør du gå på opdagelse i udvalget af elevationssenge. Foruden at være supersmarte, så er der også et par andre fordele ved netop denne type seng:

  • Elevationssengen kan indstilles til dine behov og dermed sikre en behagelig position.

  • Har du dårlig ryg eller skuldre? Så yder elevationssengen ekstra god komfort og er dermed et oplagt valg.

  • Du kan få todelte elevationssenge, hvor de to halvdele kan hæves/sænkes uafhængigt af hinanden. Det er særligt praktisk, hvis du sover med en partner.

Find en seng der matcher din indretningsstil

Når du kigger på ny seng, er det en god idé at have din indretningsstil for øje. Så kan du være helt sikker på, at den seng du vælger, også passer ind i dit soveværelse, hvad end dit soveværelse er romantisk, klassisk eller moderne indrettet.

Madrassen gør en kæmpe forskel

Den rette madras er afgørende for, hvordan du oplever at sove i din seng. Derfor er det vigtigt, at du bruger tid på at finde en madras, der passer til dig. Her er et par ting, der kan hjælpe dig med at finde den rette madras:

  • Hvilket materiale skal madrassen være lavet af?

  • Hvor hård skal madrassen være?

  • Tag ud og få syn for sagen. Det er lettere at finde den perfekte madras, når du har prøvet nogle forskellige.